
اندیشه ورزی شیوه های راقی حکمرانی
اندیشکده شرح؛ در اندیشه شیوههای راقی حکمرانی اجتماعی در افق انقلاب اسلامی. جمعی از دغدغهمندان حکمرانی اجتماعی با رویکرد اندیشهورزی در باب الگوها، شیوه ها و رویه های حکمرانی انقلاب اسلامی و طراحی و گفتمانسازی الگوهای برنامهریزی اجتماعی در سطح کلان، منطقه ای و محلی.
نسبت اعتماد اجتماعی و سیاستگذاری عمومی
چگونگی روابط بین افراد، جمع های انسانی، سازمانها و نهادها، همواره موضوعی بسیار مهم برای مقامات اجتماعی و سیاسی هر کشور بوده است، چرا که تعاملات و پیوستگی های این افراد، در ساختن و پایداری جمعهای انسانی و جامعه بزرگتر، نقش محوری دارد. در باب فرایند توسعه یک کشور در کنار انواع سرمایه (اعم از: طبیعی، فیزیکی، مالی و انسانی)، سرمایه اجتماعی را حلقه ی مفقوده توسعه، نظم و پویایی جامعه دانسته اند و پرسش هایی چون سرمایه ی اجتماعی چیست؟ چه وضعیت و توزیعی در جامعه دارد؟ چگونه تولید میشود؟ چگونه دچار فرسایش میشود؟ چه اشکالی پیدا میکند؟ این اشکال چه ارتباطی با یکدیگر دارند؟ هر کدام از چه نقاط قوت و ضعفی برخودار هستند؟ و در نهایت سرمایه اجتماعی چه نقشی در ارتقای سیاستگذاری عمومی و اجتماعی و نیز تحقق حکمرانی ایرانی- اسلامی دارد؟پرسشهای کلیدی حوزه ی سیاست گذاری اجتماعی هستند.
جایگاه سرمایه اجتماعی
ابعاد سرمایه اجتماعی
اهمیت اعتماد اجتماعی
سرمایه اجتماعی و نبض سنجی اجتماعی



برخی از محتواهای تولید شده
اندیشکده شرح؛ در اندیشه شیوههای راقی حکمرانی اجتماعی
فعالیت اندیشکده از اواخر سال 1395 شروع شد. در این مدت تجارب زیادی در زمینه طراحی الگو های حکمرانی در روستا، محله و منطقه کسب شد. همچنین در زمینه تعامل با نهادها و دستگاهها و گروه های مردمی متخصص هستیم.




